Idegrundlag

Samfundsmæssig udvikling og vækst er sat lig økonomisk vækst. Åndelig vækst og støtte til og udvikling af mennesker er ikke prioriteret i samme omfang. Måske derfor ser man i stigende grad folk på arbejdsmarke- det, som ender med depressioner og sjælelige problemer. Vi befinder os i en på mange måder kaotisk tid med store krav til den enkelte. Derfor er der behov for tilbud til mennesker, der for en tid ønsker og har brug for et helle, en mulighed for et øjeblik at stå stille i kaos og samtidig orientere sig på ny, samt få ro til at skelne væsentligt fra uvæsentligt. Etablering af Refugiet Lolland-Falster i Lolland-Falsters Stift vil med udgangspunkt i et kristent livssyn og på folkekirkeligt grundlag forsøge at imødekomme dette behov. Refugiet skal gennem retræter, kursusvirksomhed, refleksion, foredrag og støtte være et tilbud til erhvervslivet, kirkelige og offentlige organisationer og institutioner samt individuelle personer.

 

Mission

Refugiets mission er at udvikle og gennemføre kursus- og retræteophold til gavn for erhvervslivet, organisationer, kirkelige og individuelle personer. Refugiet skal være et trygt sted, som uden åndelig omklamring eller manipulation vil støtte og give mennesker mulighed for at styrkes og udvikles åndeligt på et folkekirkeligt grundlag. Refugiet skal være en aktiv og nytænkende medspiller i debatten om åndelige værdier.

 

Vision

At blive det naturlige valg for erhvervslivet, kirkelige organisationer og andre, der ønsker at integrere de åndelige og menneskelige værdier som noget naturligt.

Joomla templates by a4joomla