Forkæl dit hjem med nye Junckers trægulve

Vil du opgradere dit hjem? Så overvej nye gardiner og gulve, da de om nogen indretningselementer kan friske dit hjem op, så det står smukt og harmonisk. Især nye gulve kan gøre noget helt vildt godt for dit hjem, fordi det en af de elementer, der springer mest i øjnene, når vi træder inden for i huset. Med Junckers trægulve vil du føle dig som en konge eller dronning i et nyt hus. Så kig forbi Knud Larsen byggecenter for at finde dit nye lækre gulv. 

Flere og flere opgraderer deres hjem med Junckers trægulve

Med Junckers trægulve kan du opgradere dit hjem, så selv et gammelt hjem kan fremstå nyt. For har du nye gulve i et gammelt hus, så virker det helt og sammenhængende og nyt selvom, at det ikke er det. Det giver den lækreste følelse at gå på de nye gulve og det giver masser af skønhed til noget, der før fremstod mindre skønt. Så ønsker du at gøre noget godt for dit hus, da er det første du bør investere i et nyt gulv.

Et nyt og gennemgående gulv i hele huset binder det hele sammen, så det virker mere enkelt og nyt. Investerer du for eksempel i et nyt køkken, da er det kun det ene rum, som fremsyner nyt. Men sådan forholder det sig ikke med nyt gulv. For her er det hele huset, der får en opgradering. Gulvet er også det første du ser, når du træder ind i huset, og det giver en dejlig ro til hele hjemmet med et helt og gennemgående gulv fra Junckers. 

Junckers trægulve er lig med kvalitet

Junkers gulve er massive og lavet i træ. De er 22 mm og fremstillet så de kan tåle hårdt slid. Fælles for alle produkterne er, at de fulde af kvalitet, og at de tager sig utrolig godt ud. Det er helt sikkert, at I som familie vil kunne nyde gulvet i mange år frem. Ligeledes bliver det en fryd at invitere gæster hjem, da I stolt vil kunne vise hjemmet frem, fordi det nu fremsyner smukt, nyt og helt især, hvis i vælger at lægge Junckers gulve i hele huset. 

Junkers trægulve er utroligt hårdføre og tåler meget slid. De findes i mange former blandt andet sildebensgulve, plankegulve og parketgulve. Gulvene kræver også meget lidt vedligehold. Og så er de skabt ud fra danske håndværks- og designtraditioner, hvilket medfører en utrolig stor viden inden for udviklingen af hårdfør gulv. Gulvene er færdigbehandlet med lak eller olie.

Hvordan får jeg fat i Junckers gulve?

Ta turen forbi et byggecenter, der er forhandler af Junckers gulve. Prisen på Junckers gulve er kundevenlige, så alle husejere har mulighed for at investere i nye gulve til hjemmet og at skabe en stemning af luksus og helhed. I dit byggecenter kan du finde flere forskellige slags gulve. Blandt andet kan du finde gulve i bøg og eg. Du kan også bestille dem online, hvis du hellere vil det.