Rodbehandling i København? Find professionelle tandlæger her 

Problemer med tænderne er noget, der kan opstå af mange forskellige årsager og vise sig på mange forskellige måder. Men lige meget hvad dit problem med tænderne er, er det vigtigt at få det fikset, inden det udvikler sig og bliver værre. 

Det er vigtigt, at du tager dig godt af dine tænder, for de skal være med dig hele livet, og netop derfor er det en god idé at søge hjælp fra en dygtig tandlæge, når det gør ondt i bisserne. 

Det kan eksempelvis være relevant, når du har brug for at få foretaget en rodbehandling. En rodbehandling kan være en kompliceret affære, og det kan derfor betale sig at vælge en dygtig og professionel tandlæge, som har erfaring med rodbehandling København

Kompetent behandling hos PLUS1 i København

PLUS1 er en tandlægeklinik med flere forskellige afdelinger rundt omkring i København. Her kan du få rodbehandling København af nogle af de bedste tandlæger i København, som har lang erfaring med netop rodbehandling. 

 Hos PLUS1 vil du finde en tryg atmosfære, så det ikke bliver en pine at komme til tandlæge, og så du i stedet kan komme smerterne i din tænder til livs på en ordenlig måde.

Hvorfor skal du have en rodbehandling? 

En rodbehandling kan være relevant af flere forskellige grunde. Her er caries, også kendt som huller i tænderne, den hyppigste årsag. Caries kan i langt de fleste tilfælde forebygges med daglig tandbørstning samt regelmæssige tandeftersyn, men hvis du først har fået caries, kan en rodbehandling være den eneste løsning. 

Hvis du længe har et hul i tanden, som ikke bliver behandlet, kan der nemlig opstå en infektion i tandens nerve, og dette er årsag til smerte i tanden, mens infektionen på samme tid langsomt vil dræbe din tand, så den til sidst falder ud. 

Her sørger en rodbehandling for at rengøre din tand i dine tandkanaler, så infektion ophører, og så du kan beholde din tand. 

Betændelse i en tand kan også opstå, hvis du har knækket tanden. Her kan nerven i tanden blive blottet, og det vil udsætte den for angreb fra bakterier. Et slag mod tanden kan også lukke for blodforsyningen til tanden, så nerven dør, og så din tand vil falde ud. I begge tilfælde er en rodbehandling nødvendig for at beholde tanden.  

Rodbehandling København: hvor lang tid tager det? 

Hvor lang tid, din rodbehandling kommer til at tage, afhænger af, om du skal behandles akut eller med en planlagt tid. 

Hvis du har meget ondt i en tand, vil du kunne blive behandlet på 20 minutter. Her vil tandlægen, bedøve dig og fjerne toppen af nerven ved en såkaldt nødbehandling, der har til formål at fri dig fra smerte så hurtigt som muligt. Herefter vil du få en ny tid til en rigtig rodbehandling, som tager længere tid. 

En planlagt rodbehandling er nemlig mere omfattende, da tandkaneler skal renses og desinficeres for at undgå bakterier, inden selve behandlingen kan gå i gang. Dette kan tage op til halvanden time.