Giv baby smykker i gave og skab mindeværdige øjeblikke

En gave som smykker til baby er ideelt til de forskellige begivenheder der foregår i den første del af et barns liv. Smykker kan både være til drenge og piger og er en gave, der kan gemmes hele livet til minde om et øjeblik i livet, hvor du har skænket en kærlig tanke til vedkommende. Med baby smykker kan der både være tale om øreringe, armbånd eller halskæder med smukke og vel sigende symboler.

Smykker er en personlig gave

Smykker er en meget personlig gave at give til en person, hvad end om der er tale om små eller store størrelser. Smykker er noget der kan bæres på kroppen hele tiden, til minde om en ganske særlig begivenhed eller øjeblik. Med smykker har du mulighed for at personliggøre din gave til at være en unik givende mange år frem i tiden. Flere og flere babyer får tildelt smykker, går med dem i hverdagen eller bliver gemt som et minde der kan tages frem når der er ønske om det. Med baby smykker som gave, kan du være sikker på at hitte med en personlig gave der er passende til enhver lejlighed.

baby smykker

Baby smykker til den nyfødte

Det er blevet mere og mere populært at give baby smykker i gave til den lille nyfødte. Der er efterhånden skabt stærke traditioner for ganske bestemte smykker til nyfødte og begivenheder i den første tid af barnets liv, som eksempelvis fødsel eller barnedåb. Eksempelvis er der hos mange en tradition om at give en gave med et baby smykke der besidder et dagmarkors. Det er muligt at købe dagmarkors i forskellige størrelser og også mindre dagmarkors, der er passende til den helt lille ny. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke traditioner du vil følge, og eventuelt hvilke traditioner du vil starte i forhold til baby smykker til den nyfødte.

Baby smykker der kan vokse med barnet

Det er muligt at købe smykker og give i gave som kan justeres i takt med at barnet vokser og som kan bæres mange år frem i tiden. Det gælder blandt andet ringe, der kan justeres i omkredsen, så smykket kan vokse i takt med barnets fingre. Børns fingre vokser hurtigt og derfor kan det være et ganske godt valg af et baby smykke at vælge en justerbar ring, der kan bruges af barnet i længere tid end blot i nuet. Børnehalskæder er også et populært valg af baby smykker. Med smukke og personlige vedhæng, er det et smykke der som udgangspunkt kan anvendes hele livet. Halskæde vedhæng kan sættes på en ny og større kæde, hvis der skulle være ønske om at halskæden skal kunne bruges når barnet vokser. Det betyder, at du har muligheden for at give en gave som et baby smykke, som kan bruges mange år frem i tiden, ved blot at udskifte smykkets kæde.