Sådan holder du en aktiv ferie i Østjylland

Nu står sommerferien for døren, og mange familier er allerede afsted på sommerferie. Det kan dog være, at i holder ferie lidt senere på året, og derfor tænker over, hvor I gerne vil holde ferie henne. Har I lyst til at holde ferie i Danmark eller skal det være i udlandet? Der er mange forskellige opfattelser af, hvad det vil sige at holde ferie. Har I lyst til at holde en aktiv ferie og få en masse skønne naturoplevelser i Danmark er det oplagt at tage på camping ferie. Det kan være, at det er første gang at I prøver at holde ferie på en campingplads på Camping Østjylland, men I skal vide, at der er meget godt at hente for en familie med børn, der gerne vil være aktive under hele ferien.

En skøn campingferie

Jeres børn vil elske at I bor i en lejet campinghytte på Campingplads Østjylland og at de kan rende frit ud og ind af hytten og lege på de store udearealer. Der ud over kan I vælge at holde en aktiv ferie, hvor I cykler på mountainbike eller vandrer i den skønne østjyske natur. I kan også tage på kanotur på Gudenåen, hvor I kan leje en kano og padle afsted på den smukke å. 

Små børn er velkomne

Hvis I gerne vil holde ferie med jeres små børn kan Camping Østjylland på en campingplads også være ideelt. Her kan I sidde i ro og mag på den skønne campingplads og nyde jeres måltider udenfor teltet eller campingvognen eller autocamperen. Der er også ofte andre campister, der gerne vil snakke og i kan derfor få nogle hyggelige sociale stunder sammen på den østjyske campingplads.

Aktiv kanotur

Det er vigtigt, når i sejler i kano på Gudenåen ved ryg ikke, at i husker at have redningsvest på. Det er også en god ide at pakke jeres ting ind i plastikposer, for at undgå at jeres ting bliver våde. Drøm jer gerne allerede nu hen til en stund, hvor I sidder sammen i kanoen og spiser jeres medbragte mad, mens I sidder og kigger på den skønne å og dens fugleliv. I vil også få rørt hele jeres krop og får dermed en aktiv ferie, når I padler i flere timer i mange kilometer ned ad den skønne å, hvorefter I til sidst tager retur til hytten på Bryrup camping som er en Campingplads i Østjylland. 

lej cykler

Der er intet som at opleve naturen via cykel. Man får rørt sig og får set naturen fra sit helt eget perspektiv og her kan I cykle i det smukke østjyske landskab og langs Gudenåen og ind forbi Ry. Ry er en hyggelig by, hvor I kan gøre holdt og spise mad på en cafe eller købe proviant ind i det lokale supermarked. Børnene kan også sidde i en sidevogn eller bagpå, hvis de er meget små og ikke endnu kan cykle selv. Når I er mætte af at cykle, kan I tage retur på den skønne campingplads og nyde campinglivet sammen med de andre campister.