Køb et fadølsanlæg til hjemmet

Øl hører med til de fleste fester. Men der er noget specielt ved, at det er fadøl, der bliver serveret til festen. Fadøl spreder hygge og god stemning. Mange får mere lyst til at tale sammen med en fadøl i hånden. Derfor er det oplagt at have dit eget fadølsanlæg derhjemme. Både til fest og til hverdag.

Fadøl skaber festen

En dåseøl eller flaskeøl er fint og kan smage godt. Men skal det være lidt mere lækkert, så skal det være fadøl. Der er noget helt særligt ved at få serveret sin øl i et glas med skum og den lækre farve. Fadøl er for mange lig med gode oplevelser til arrangementer som koncerter eller store fester. Derfor kan langt de fleste lide at få øl i et glas, og helst velskænket. Det føles lettere, blødere og mere behageligt at få fadøl.

Perfekt temperatur

Noget af det bedste ved fadøl er at det altid har den rette temperatur i forhold hvornår øllet smager bedst. Har du styr på dit fadølsanlæg, så sørger du for, at du kan servere fadøl med en temperatur mellem 6 og 8 grader. Dermed bliver smagen og oplevelsen generel bare bedre. Og hele dit arrangement bliver piftet op og får ekstra krydderi.

Fadølsanlæg til hjemmet

Det optimale for mange vil jo være at have sit eget fadølsanlæg i hjemmet. Og fadølsanlæg køb er faktisk ikke så fjernt, som du måske tænker. For du har mulighed for at anskaffe dig et mindre Plug-N-Play anlæg, der vil gøre det ekstremt let for dig at kunne servere velskænket fadøl i dit hjem. 

En eller to haner?

Når du skal finde det fadølsanlæg, som passer til dig behov, så skal du først og fremmest gøre dig dit behov klart. Hvor mange liter fadøl i timen får du maksimalt brug for. For du skal nemlig beslutte dig for, om du skal bruge et fadølsanlæg med en eller to haner. Hos Tapshop.dk kan du blandt andet få en Pygmy 25 anlæg, hvorfra du kan servere op til 30 liter i timen, mens blandt andet anlægget Kontakt 40 kan klare op til 50 lister i timen fra de to monteret haner. Men endnu en mulighed er anlægget Kontakt 70, der kan levere op til 90 liter i timen. Det er bare at få klargjort dig behov.

Mini fadølsanlæg

Pygmy 25, som du kan erhverve dig gennem www.Tapshop.dk, er en lille lækker løsning på et fadølsanlæg, der passer ind i langt de fleste hjem. Prisen er under kr. 3000, og det kommer med indbygget temperaturkontrol. Ikke noget du finder i tilsvarende fadølsanlæg i samme prisklasse. Du kan få op til 30 liter fadøl i timen med Pygmy 25 og så får du også en guide til hvordan du undgår for meget skum.

200 liter i timen

Har du arrangementer, der kræver meget fadøl er det også muligt, via Tapshop.dk, at få fadølsanlæg, der kan levere op til 200 liter i timen. Anlægget XX-Large koster lidt mere end kr. 7000. Et virkeligt effektivt anlæg, der kan bruges til mand formål.