Kom ud I praktik – hospital praktik i udlandet

Praktik er en ting, som kan hjælpe enhver rigtig meget. Med praktik hos blandt andet hospitalet, kan man blive langt bedre på mange felter, få noget rigtig arbejde lavet og få prøvet det hele ad. Studenter og kommende studerende til blandt andet universitetet, kan få rigtig meget ud af at komme ud i praktik, og specielt i et andet land. Læs mere om praktik på hospitalet i udlandet her. 

Try Medics tilbyder praktik 

Vil du gerne ud og opleve verden, få noget arbejde på fingrene og måske få større chance for at komme ind på dit drømmestudie, så kan et praktikjob være den perfekte ide for dig. Try Medics er en virksomhed, der tilbyder en masse praktikpladser inde for hospitalsbranchen. Det er dog ikke blot her i Danmark, men i udlandet, som for eksempel Uganda.  

Try Medics giver altså dig en mulighed for at opleve et hospital sundhedspleje job af i form af observationspraktik og teoretisk læring om faget. Om du så rent faktisk er interesseret i at blive sundhedsplejerske eller ej, er det så vigtigt at finde ud af, hvad dine fremtidsmuligheder er. Det er altid godt at komme i praktik, hvor man kan se forskellige erhverv an. Derudover er naturligvis også godt at komme ud af landet og få set en masse anden kultur og lære af den. Alt dette er med til at udvikle dig som person.

Derfor er en praktikplads i udlandet godt 

At få den her type praktik kan hjælpe netop dig rigtig meget. For det første giver det dig en klar fordel, når kommende doktorer og læger skal se, om du er noget for dem, hvis du vil arbejde inde for denne branche. Det at få praktik, prøve arbejdet af og ikke bare prøvet arbejdet af i ens eget trygge hjemland, men også at prøve det af et helt andet land, er noget mange ser som en fordel. 

Det er ikke altid nemt at passe ind i et andet land, forstå deres kultur og meget mere, så hvis man har kunne det mens man også arbejde, så kan man meget. Det er altså et bevis på, du er en, der bare er klar på en udfordring og noget svært arbejde 

Skal man ind på et universitet, og har man ikke helt karaktererne kan man jo prøve at komme ind på kvote 2. Her er det også en fordel, hvis man har været ude og arbejdet, gerne noget praktik og meget gerne noget i et helt andet land. Det er godt at have praktikplads, så man kan bruge den til at komme frem. For både fremtidige jobs og måske dit drømmestudie er vilde med praktikpladser i udlandet. 

En anden ting er, at du selvfølgelig også kan lære noget selv om at være afsted på praktik i et andet land. Du kan lære om en masse anden kultur, møde nogle helt anderledes mennesker, lære noget om dig selv og dine grænser. Der er rigtig mange ting man kan lære, når man er alene på en tur i udlandet, hvor man også skal arbejde og bruge et godt stykke tid. Så hospitals praktik i udlandet, er ikke en helt tosset ide.