Sådan vælger du det perfekte dameur

Ure er blevet mere og mere populære i løbet af de sidste år. De bruges mere som smykker, end de har gjort før, og derfor er der mange kvinder, der har valgt også at tilføje et ur til deres smykkekollektion.

Et af de mærker, der særligt viser sig frem, når det kommer til dameure er Ole Mathiesen. De har et bredt udvalg, som du finder hos https://guldbrandsenjuveler.dk/ og her finder du uden tvivl et, der passer til netop din smag.

Er du ikke kommet dertil, hvor du har fået introduceret et dameur til din kollektion af smykker – eller trænger du blot til endnu et – så kan du læse med lige her, hvor vi gennemgår nogle tips og tricks til, hvordan du vælger det helt rette.

Remmen på uret

Ole Mathiesen dameure findes med mange forskellige typer remme. Og den rem, du har på dit ur, har stor indflydelse på, hvordan dit ur påvirker dit outfit. En læderrem vil for eksempel give dit outfit et mere alvorligt og akademisk look, mens en guldkæde gør uret meget elegant. Sølvkæder er perfekte til hverdag – hvis altså resten af dine smykker også er guld. Sølv er også det bedre metal, hvis du går efter et råt look fremfor et elegant og feminint look.

Dameur

Urskiven

Ole Mathiesen dameure fås også med forskellige urskiver. Urskiven påvirker remmen og remmen påvirker urskiven – altså har et ur med en urskive af guld og en læderrem ikke det samme udtryk som et ur med en sølv urskive og en læderrem.

Metallet på urskiven

En gulskive giver er igen mere feminint, og derfor er det igen det rigtige valg for dette udtryk. Kombinerer du derimod en gulvfarvet urskive med en brun læderrem, så opnår du uret, der egner sig perfekt, hvis din stil er akademisk inspireret.

For et mere maskulint look så vil en sølvfarvet urskive være helt perfekt med en sort rem – det er også sådan, de fleste herreure ser ud, hvis ikke de har en rem i metal.

Tallene på urskiven

Tallene på urskiven er dog heller ikke helt ligegyldige – Ole Mathiesen dameure kommer med både meget maskuline udtryk og meget feminine udtryk rent designmæssigt på selve urskiven.

Baggrunden på urskiven

Sidst er der også forskel på baggrunden på urskiven. Du finder både ure med en sort baggrund, en hvid baggrund og en grå baggrund, hvoraf de mest populære er den sorte og den hvide.

Hvor meget skal urskiven vise?

Urskiverne på Ole Mathiesen dameure viser ikke alle det samme. Nogle har romertal i stedet for de almindelige tal, som vi bruger i Danmark, nogle har kun streger for at markere, hvor tidspunktet ligger og nogle helt tredje har almindelige tal i en snirklet skrift.

Derudover finder du også Ole Mathiesen dameure, der viser datoen – det er der nogen, som foretrækker, da det kan være meget rart at kunne se det hurtigt og nemt.

I baggrunden af urskiven viser samtlige Ole Mathiesen dameure mærket, hvorfor dette altså er en fællesnævner for dem alle.